Vatandaş & Indefenite Aile Birleşimi

İngiltere'de İngiliz Vatandaşı veya Süresiz Oturum Sahibi Olan Kişiler için Aile Birleşim Vizesi

İngiltere'de İngiliz vatandaşı veya süresiz oturum sahibi olarak bulunanların eş ve çocuklarını İngiltere'ye yerleşim amacıyla götürme hakları bulunmaktadır.

İngiltere yerleşim vizesi başvurularında  her zaman ailelerin İngiltere'de minimum düzeyde geçinebileceklerini ispat etmeleri gerekmektedir.

Minimum maddi şarta göre İngiltere’de yaşayan eşin yıllık minimum £18.600,00 düzeyinde bir maddi yeterliliği olması gerekmektedir. Bu şart en fazla 1 bağımlı için minimum şarttır. İngiltere yerleşim vizesi başvurusu yapacak aile bireylerinin sayısı arttıkça gösterilmesi gereken minimum maddi imkân de yükselecektir.

Minimum maddi imkân şartını gelir ile veya birikim göstermek yoluyla ispat edebilirsiniz;

  • Kendi işini yapanlar,
  • Limitet şirket sahipleri ve ortakları,
  • Başkasının yanında çalışanlar,
  • Başkasının yanında çalışıp hamilelik / doğum / babalık gibi izinde olanlar,
  • Emekliler,
  • Kira / gayrimenkul geliri olanlar,
  • Menkul kıymet geliri olanlar,
  • Faiz geliri olanlar,
  • Nafaka / tazminat alanlar
  • Nakit birikimi olanlar

Bu gelirlerini belgeleyerek bu vizeye başvurabilmektedirler.

İngiltere'de İngiliz vatandaşı veya süresiz oturum sahibi olarak bulunanlar için aile birleşim vizesi konusunda uzman danışmanlarımız ailenizle birlikte İngiltere'de ailenizle birlikte mutlu bir yaşam kurmanız için yukarıdaki şartların eksiksiz olarak belgelendirilmesi ve vize talebinizin kabul edilmesi için sizlere her konuda yanınızda olacaktır.